Flexomix-sekoitin

Flexomix sekoitin on ainutlaatuinen jatkuvatoiminen pystymallin sekoitin ja agglomerointilaite, joka on suunniteltu tuottamaan erittäin homogeeninen jauheiden ja nesteiden seos. Pystysuora lieriömäinen kammio ja pystysuorassa pyörivä roottori tekee laitteesta erilaisen kuin mikään muu jatkuvatoiminen sekoitin. Sen suuri pyörimisnopeus ja turbulenttinen sekoitus pitävät sekoituskammion puhtaana; Se tarjoaa sekä nestemäisten että kiinteiden komponenttien tarkan annostelun ja soveltuu myös tahmaisille materiaaleille.

Flexomix-sekoitin toimii tarkasti valvottavissa olevissa olosuhteissa optimaalisten tuoteominaisuuksien ja maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Pystysuorassa pyörivään akseliin on kiinnitetty useita korkeussäädettäviä veitsiä, jotka pyörivät suurella nopeudella luoden erittäin pyörteisen ilmavirran sekoituskammioon.

Jauheita ja nesteitä voidaan syöttää sekoituskammion yläpuolella olevien tuloaukkojen kautta jatkuvaan virtaukseen, mikä aiheuttaa tehokkaan spiraalivirtauksen ja suuria törmäysmääriä suspensiossa. eri viskositeetin nesteitä ja höyryä voidaan lisätä sumutussuuttimilla, jotka on asennettu kammion yläosaan juuri ylempien sekoitussiipien yläpuolelle. Tämä yhdistelmä tekee Flexomix-sekoittimesta ihanteellisen jauheiden, nesteiden ja jauheiden sekoittamiseen sekä märkäagglomerointiin huokoisten rakeiden muodostamiseksi.


Jaa tämä artikkeli

Genetec Oy on kokenut, kiintoaineiden käsittelyyn liittyvien teknisten ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja.

Genetec Process Oy

PL 42
20781 Kaarina

0440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2992994-8
VAT reg. number FI29929948


© Copyright 2022 Genetec Process Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.