Seulonta

GKM Siebtechnik kehittää ja valmistaa Saksassa seulontakoneita ja joustavia seulontajärjestelmäratkaisujaan, joilla on maineikkaat referenssit kaikilla teollisuudenaloilla. Kokeneen asiantuntijaryhmän ja maailmanlaajuisen myyntiverkoston avulla GKM on alan kansainvälinen johtaja. GKM laajenee myös tulevaisuudessa – omistajaohjaamana tuotantoyhtiönä, jolla on laadukkaat tuotteet ja vuosien osaaminen, se on itsenäinen ja vankka pohja.

GKM on innovatiivisten ongelmaratkaisujen suunnannäyttäjä, ja kaikki tavoitteet ja toiminnot on linjattu asiakkaiden strategisten tavoitteiden kanssa. Edistyksellisillä seulontajärjestelmillä tarjotamme asiakkaillemme lisäarvokonsepteja. GKM:n päätavoitteena on jatkuva vakaa ja laatuperusteinen kasvu kansainvälistymisen kautta johdonmukaisen ja ammattimaisen markkinoinnin ja innovaatioiden avulla. Lisäksi tarjoamamme konsultointi ja palvelut auttavat sinua lisäämään tuottavuuttasi.

GKM on tekninen markkinajohtaja huojuvien seulojen, täryseulojen ja laboratorionseulojen osalta. Hyödynnä yli 40 vuoden kokemus seulontatekniikan alalta ja korkea osaaminen seulontaprosessitekniikassa. Viimeisimpänä kehityksenä Tumbler Screening Machines huippulaadukas ja muotoiltu seula kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuinka voimme auttaa.

Tomitamme varaosia myös muiden valmistajien seuloihin.

  • Täryseula
  • Kontrolliseula
  • Laboratorioseula
  • Luokittava seula eli ns. tumbler screening machine
  • Ilmasuihkuseula
  • Ultraääniseula

Jaa tämä artikkeli

Genetec Process Oy on kokenut, kiintoaineiden käsittelyyn liittyvien teknisten ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen valmistajien kanssa. Heidän tuotteensa edustavat alansa uusinta teknologiaa, joka perustuu kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön.

Genetec Process Oy

PL 42
20781 Kaarina

0440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2992994-8
VAT reg. number FI29929948


© Copyright 2022 Genetec Process Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.